No massa res

Aquesta entrada és d'ahir, el dispositiu em va donar problemes al final.
Doncs avui, no ha sortit quasi res. Total, una sola incursió en tot el dia, de fet considerem només la tarda que ja treballo i no estem per hòsties ni bromes. Però dir que encara que no jugui al matí, tampoc no ha sortit res interessant segons els grups de whats que entre servidora i el meu festejador estem apuntats. Només una incursió d'un Entei, que és el que toca ara, la novetat i que els pajarracos ja no hi són, alguna altra aparició menor de les que ja tinc i cap Snorlax, que no tinc encara. El bitxo, no l'he caçat.
Com que no ha hagut massa cosa ni massa vida social pokemonera, explicaré per als no iniciats, que no s'espantin quan vegin a una colla de gent en llocs inexplicables i que tots estiguin mirant el mòbil molt  concentrats, allà hi ha un gimnàs pokemon i una incursió. Només ells poden veure el gimnàs i els pokemons. Sentiran que parlen de coses que no s'entenen, cp, hp i altres per l'estil. Un cop hagin fet la incursió o raid, com aquell insecticida per a bitxos indesitjables, marxaran, aquells, però n'apareixeran de nous per fer el mateix i així fins que hagin passat dues hores i s'acabi aquella incursió.
El tarannà, la pinta, l'edat i tot pot ser diferent en aquesta gent, que només tenen en comú, caçar pokemons, hi ha desde nens i nenes de 10 anys, fins a avis jubiltas, nois, noies, senyors, senyores, mames, papes, tothom hi té cabuda al món pokemon.
Fins aquí, l'aventura d'avui, on el més interessant, és que posat bitxo en 3 gimnasos i no sé quan em duraran. Als pokemoneros, sort en la cacera i als no pokemoneros, demà continuaré amb més característiques del joc.

Comentaris

Entrades populars